Тимошенко направила Ющенкові список "гріхів" Черновецького — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко направила Ющенкові список "гріхів" Черновецького

Казна та Політика
196
Кабінет Міністрів України направив президентові України пакет документів про встановлені зловживання з боку Київської міської державної адміністрації і мера Києва Леоніда Черновецького.
Серед документів, зокрема, розпорядження, у якому уряд звертається до президента з поданням про звільнення Черновецького з посади, а також матеріали за результатами перевірки Робочої групи діяльності керівництва КМДА, повідомляє Управління зв'язків із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету Міністрів України.
Так, у розпорядженні Кабміну від 12 березня поточного року №443-р “Про стан виконання Київською міськдержадміністрацією актів законодавства та вирішення актуальних проблем розвитку м. Києва” вказується на серйозні проблеми в розвитку столиці і значні недоліки в роботі міськдержадміністрації, які негативно впливають на комплексний розвиток міста та створюють напруженість у суспільстві.
За прикладеними матеріалами перевірок, тільки в сфері земельних відносин з початку 2008 року викрито 36 злочинів, по яких порушені кримінальні справи проти посадових осіб міськдержадміністрації.
Крім того, виявлені значні зловживання у фінансово-бюджетній сфері. Зокрема, що стосується виконання бюджету міста Києва за 2006-2007 роки, виявлені фінансові порушення на загальну суму понад 1,2 млрд. грн., у тому числі недоодержання або втрата фінансових ресурсів - 251,8 млн., втрата коштів у результаті порушень під час проведення фінансових операцій - 39,4 млн., нецільове використання бюджетних коштів - 36,5 млн., нестача основних коштів і матеріальних цінностей - 1,7 млн., а також інші порушення фінансової дисципліни на загальну суму 899,8 млн. грн.
Також президентові України передані документи, у яких засвідчується ігнорування керівництвом міськдержадміністрації низки доручень уряду, зокрема про упорядкування структури апарату КМДА з метою запобігання дублюванню повноважень і чіткого розподілу обов'язків між заступниками голови міськдержадміністрації
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас