Боротьба інвесторів за "Ліверпуль" загострюється — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Боротьба інвесторів за "Ліверпуль" загострюється

Валюта
76
Співвласник футбольного клубу "Ліверпуль" Том Хікс кинувся з різкою критикою на консорціум з арабського емірату Дубаї, що бореться за контроль над клубом англійської прем'єр-ліги, звинувативши його в неналежній поведінці під час переговорів, повідомляє Associated Press
Консорціум Dubai International Capital (DIC) погодився на умову Хікса, що його партнер Джордж Жилетт може продати лише 98% своїх акцій, тобто 49% "Ліверпуля".
Однак Хікс заявив Associated Press, що незадоволений провідним переговорником DIC Амандою Стейвлі, що, за його словами, організувала витік приватної переписки між співвласниками клубу в британську пресу.
"Якщо вона думає, що це адекватний спосіб придбання частки в клубі "Ліверпуль", їй краще подумати ще", - заявив Хікс AP.
Він підкреслив, що рішення про угоду з DIC не досягнуте, і в консорціуму є конкуренти.
"DIC входить до числа декількох потенційних міноритарних інвесторів, з якими ми ведемо або будемо вести переговори", - сказав він.
Раніше Хікс відкинув пропозицію DIC купити клуб цілком за $993 млн. Він близький до покупки 2% акцій Жилетта, що віддасть у його руки мажоритарний контроль над "Ліверпулем". Однак рішучість DIC це не похитнуло.
"Том Хікс знає, що в довгостроковій перспективі нам буде належати 100% клубу, але ми готові вичікувати", - заявила Стейвлі.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас