Названо найрозкішніші в світі будинки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найрозкішніші в світі будинки

Нерухомість
607
Журнал Country Life опублікував інформацію про п'ять найрозкішніших будинків на світовому ринку нерухомості.
За версією журналу, ці п'ять будинків є найбільш шикарними місцями перебування у світі. Їхня ціна починається від $80 млн. Список був складений з метою довести, що існує сектор елітного житла, що не зачіпають навіть найсерйозніші економічні кризи, пише NEWSru.com.
На першому місці - Monte del Duque (Андалусія, Іспанія). Ціна будинку становить 49 млн. фунтів (близько $98 млн.). На другому - The Domain (Блакитний берег, Франція). Будинок знаходиться на відстані чотирьох хвилин їзди від Монте Карло і займає одну з найдорожчих земельних ділянок у світі. Ціна будинку перевищує 60 млн. фунтів (близько $120 млн.).
Третє місце також зайняв будинок у Франції - L'Hotel de Soyecourt (Париж, 75 млн. фунтів). Ця приватна резиденція, побудована в 1707 році, є однією із найрозкішніших на паризькому ринку за багато років.
На четвертому місці - Ангилья, Малі Антильські острова. Ціна: 40 млн. фунтів (близько $80 млн.).
Замикає список Hillandale (Нью Йорк, США). Ціна: 48 млн. фунтів (близько $96 млн.). Маєток, побудований в 1920 році, моделює класичний британський заміський особняк з великими садами, тенісним кортом і басейном, що піднімається над приватним озером.
За матеріалами:
Собственник
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас