СБУ: Заступника начальника райвідділу податкової міліції Києва затримано під час отримання хабара у розмірі 30 тис. дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ: Заступника начальника райвідділу податкової міліції Києва затримано під час отримання хабара у розмірі 30 тис. дол.

Кримінал
387
У Києві при одержанні 30 тис. дол. хабара затриманий перший заступник начальника одного з райвідділів податкової міліції.
Про це сьогодні на брифінгу повідомила керівник прес-служби СБУ Марина Остапенко. За її словами, затримання відбулося в результаті спільної операції співробітників УСБУ Києва, Управління боротьби з організованою злочинністю і підрозділу внутрішньої безпеки податкової міліції.
Установлено, що 27-річний співробітник податкової міліції вимагав гроші в представників комерційних структур, залякуючи їх притягненням до кримінальної відповідальності та створенням перешкод у бізнесі у випадку відмови платити хабара. "Оперативники затримали хабарника під час одержання грошей у приватному автомобілі. Після затримки речові докази - 30 тис. дол. з написом "хабар" вилучені з кишені підозрюваного", - відзначила Остапенко.
Прокуратура м. Києва порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара). Ведеться слідство.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас