Кабмін скасував схвалення концепції держпрограми модернізації ринків капіталу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін скасував схвалення концепції держпрограми модернізації ринків капіталу

Казна та Політика
158
Кабінет Міністрів скасував схвалену урядом Віктора Януковича 8 листопада 2007 року концепцію державної цільової програми модернізації ринків капіталу. Про це сказано в розпорядженні Кабміну № 349-р від 27 лютого.
"Визнати таким, що втратило чинність, чинність розпорядження Кабінету Міністрів від 8 листопада 2007 року №976", - сказано в документі.
Скасована концепція держпрограми модернізації ринків капіталу, зокрема, передбачала: консолідацію фондових бірж, стимулювання залучення коштів населення в цінні папери українських емітентів та інститути спільного інвестування, створення рівних умов оподаткування доходів за банківськими депозитами та іншими фінансовими інструментами і доходів за цінними паперами інститутів спільного інвестування, спрощення процедури припливу й відтоку портфельних інвестицій, підвищення вимог до мінімального обсягу торгів фінансовими інструментами, впровадження однакових вимог до фінустанов, що виступають посередниками в системі біржової торгівлі похідними фінансовими інструментами.
Як повідомляло агентство, 8 листопада 2007 Кабмін схвалив концепцію державної цільової економічної програми модернізації ринків капіталу.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас