КМДА: Реконструкція НСК "Олімпійський" коштуватиме 1,5 млрд грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: Реконструкція НСК "Олімпійський" коштуватиме 1,5 млрд грн.

Казна та Політика
134
Реконструкція НСК "Олімпійський" коштуватиме 1,5 млрд грн.
Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко.
За його словами, переможцем конкурсу з реконструкції НСК "Олімпійський" визнана фірма "Хохтіф", "і вже інші фірми не розглядаються".
Також Голубченко повідомив, що за рахунок коштів Києва буде направлено 300 млн дол. На вимогу УЄФА передбачається спеціальне освітлення, крівля, кількість місць і евакуація.
Відзначимо, напередодні голова експертної ради з контролю діяльності Міністерства у справах сім'ї, молоді і спорту, екс-міністр Віктор Корж заявив, реконструкція НСК "Олімпійський" розпочнеться "в кращому разі через півроку".
Корж відзначив, що відповідно до отриманих ним даних, Мінсім'ї готується розірвати контракт з фірмою "Хохтіф", на підготовку і підписання якого Кабмін витратив 8 місяців. "Для того, щоб укласти договір з новою організацією, піде як мінімум півроку", - сказав він.
Корж також підкреслив, що на сьогодні міністерством не розроблений жоден законопроект щодо підготовки до Євро-2012. При цьому він відзначив, відповідно до заяви Президента України Віктора Ющенка такі законопроекти мали бути готові до 1 лютого 2008 р.
Також Корж відзначив, що не закінчена підготовка галузевих і регіональних програм, а також пропозицій, направлених на розвиток інвестиційних проектів і спортивної інфраструктури.
Нагадаємо, 7 лютого ц.р. У Києві підписаний меморандум щодо забезпечення демонтажу об'єкту незавершеного будівництва біля НСК "Олімпійський". Згідно домовленості, до 1 червня 2008 р. об'єкт "Троїцький" буде демонтований.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас