Кредити від АКБ "Меркурій" згідно стандартів Державної іпотечної установи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредити від АКБ "Меркурій" згідно стандартів Державної іпотечної установи

Кредит&Депозит
224
Останнім часом великим попитом користується програма кредитування фізичних осіб за стандартами Державної іпотечної установи (ДІУ). АКБ "Меркурій" займає сьоме місце у рейтингу ДІУ за обсягом рефінансування іпотечних кредитів, що підтверджує високі позиції надійного партнера. Рейтинг ДІУ складався за підсумками співпраці з 73-ма банками партнерами станом на 18 лютого 2008 р.
Співпраця з Державною іпотечною установою дозволила Банку здешевити ресурси необхідні для іпотечного кредитування населення і надавати кредити на купівлю житла за більш вигідними для клієнтів умовами. Процентна ставка за кредитами складає 12 % річних у національній валюті, строк кредитування від 5 до 30 років.
Доход позичальника повинен бути в 2,5 раза більше платежу по кредиту (платіж по кредиту – не більше 40 % щомісячних офіційних доходів позичальника).
Прозорість схеми надання іпотечного кредиту, відсутність прихованих комісій та додаткових відсотків, і найважливіше, мінімальні строки прийняття рішення про надання кредиту – все це і приваблює нових клієнтів для отримання коштів у Філії АКБ "Меркурій" в м. Києві.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас