Бюрократія обходиться британському бізнесу все дорожче — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бюрократія обходиться британському бізнесу все дорожче

Казна та Політика
88
За новими даними Британської торговельної палати, бюрократичні вимоги, що нав'язуються бізнесу державою, торік обійшлися в 66 млрд. фунтів стерлінгів, що означає збільшення на 10 млрд. фунтів за рік, повідомила 17 лютого Sunday Times.
Новий щорічний барометр тягаря, що випускається Торговельною палатою, показує, що лейбористи не виконують свої обіцянки зменшити тягар бюрократії для бізнесу. Хоча в малозначних областях є невеликі зменшення, їх переважує хвиля регулювання в інших сферах.
"Про успішність спроб уряду вдосконалити регулювання можна судити за ступенем зменшення тягаря цього регулювання, - заявила Саллі Лоу з Торговельної палати. - За цим критерієм досягнення уряду не витримують перевірки. Наш барометр тягаря сьогодні коштує майже на 66 млрд. фунтів у порівнянні з 10 млрд. фунтів в 2001 році, коли ми склали його вперше. Ініціативи, які не втілюють у життя, не допоможуть зберегти конкурентоспроможність британського бізнесу".
Барометр, що складається Френсісом Чіттенденом з Манчестерської школи бізнесу та Тімом Емблером з Лондонської школи бізнесу, є основою для офіційних розрахунків вартості регулювання.
Найбільшим тягарем є регулювання робочого часу, що обходиться бізнесу в 1,8 млрд. фунтів на рік. За ним ідуть правила про транспортні засоби (зниження рівня забруднення), що коштує 1,23 млрд. фунтів, поправки до режиму інспектування будинків - 1,2 млрд. фунтів і інструкція про захист даних - 667 млн. фунтів
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас