Розбійний напад на пошту в Київській області: грабіжники полювали за внесками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розбійний напад на пошту в Київській області: грабіжники полювали за внесками

Кримінал
150
Пограбування в масках, з пострілами та погонею трапилося днями в Сквирському районі на Київщині.
Біля полудня до маленького поштового відділення на окраїні села Миньківці під'їхав "Опель". Із салону автомобіля вибігли двоє молодчиків у чорних масках, третій спільник залишився в машині. Увірвавшись у приміщення та погрожуючи працівникам пошти зброєю, вони очистили касу (у якій виявилося всього 6 тисяч гривень). І перш ніж виїхати, на вулиці по-ковбойськи відсвяткували свій успіх стріляниною з рушниць у повітря.
Відразу наздогнати злочинців міліції не вдалося. Але розшукали швидко - по машині. Як виявилося, один із нападників відправився на справу на своїй машині! Тому вже о п'ятій вечора всіх молодчиків затримали в Білій Церкві. Грабіжниками виявилися двоє 25-річних і один 21-річний хлопець.
Але найцікавіше з'ясувалося пізніше.
- Ці грабіжники вже більше року перебувають у розшуку, - розповів "КП" начальник ЦОС УМВС Київської області Микола Жукович. - Раніше таким же способом вони обчистили касу пошти в Рокітнянському районі і винесли 1,5 тисячі гривень. Очевидно, цього разу хлопці очікували, що на пошту привезли гроші для виплат вкладникам Ощадбанку СРСР і сподівалися добре поживитися.
"Розбійний напад" - так звучить стаття 187, ч.3 Кримінального кодексу, за якою грабіжникам загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас