Італійських мафіозі позбавили власності на 10 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італійських мафіозі позбавили власності на 10 млн євро

Кримінал
119
Фінансова гвардія сицилійського міста Сіракуза конфіскувала в Анджело Монако, якого підозрюють у тому, що він є главою місцевої мафії, власність на 10 мільйонів євро.
За словами представника судової влади, у числі конфіскованого майна - кілька будинків, квартири, ангари і 52 одиниці будівельної техніки.
Слідчі стверджують, що цей підприємець, опираючись на підтримку організованої злочинності, забирав собі підряди, виграні на тендерах іншими фірмами.
Подібні акції італійські правоохоронні органи останнім часом проводять нерідко. Так, буквально днями, 5 лютого, суд сицилійського міста Палермо конфіскував власність вартістю більше 300 мільйонів євро+ 14 фірм, 102 будинку, десять дорогих автомобілів і коштів на 44 банківських рахунках, що належали арештованим босам "Коза Ностра".
Конфісковані будинки, як правило, передають громадським і державним організаціям, що займаються соціальною підтримкою незаможних громадян. На таких об'єктах розміщають невеликі виробництва, а на відібраних в мафії землях вирощують сільськогосподарську продукцію для дешевих супермаркетів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас