Експерт: Сума компенсацій за знесення "Троїцького" складе 250 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Сума компенсацій за знесення "Троїцького" складе 250 млн дол.

Казна та Політика
127
Експерти ринку нерухомості оцінюють суму компенсації за знесення торгово-розважального центру "Троїцький" у мільярд гривень.
Зокрема, за словами голови ради директорів компанії "XXI століття" Лева Парцхаладзе, виходячи з окупності та можливого прибутку об'єкта за десять років, мова може йти про 200-250 мільйонів доларів.
Нагадаємо, що сьогодні Кабінет міністрів і компанія "Юджин" домовилися про компенсацію та демонтаж ТРЦ "Троїцький" біля НСК "Олімпійський" у Києві до 1 червня. Відповідний меморандум про забезпечення демонтажу об'єкта незавершеного будівництва був підписаний у будівлі уряду.
Документ підписали віце-прем'єр-міністр Іван Васюник, міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, голова Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році Євген Червоненко, виконуючий обов'язки київського мера Анатолій Голубченко, президент Федерації футболу України Григорій Суркіс і від "Юджина" - Вадим Новинський.
Відповідно до тексту меморандуму, Київська міська державна адміністрація та "Юджин" повинні до 10 лютого при сприянні уряду створити робочу групу, що визначить суму збитків, що влада береться відшкодувати компанії. Також буде визначений механізм виплат.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас