Нове керівництво ФДМ України взялося до роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нове керівництво ФДМ України взялося до роботи

Казна та Політика
203
Нове керівництво Фонду держмайна (ФДМ) України на чолі з Андрієм Портновим, призначене урядом 6 лютого, приступило до виконання обов'язків, повідомив Портнов.
"Приступив до роботи. Уже провів нараду з керівниками департаментів, підписав перші накази, у тому числі про перерозподіл обов'язків між заступниками", - сказав він по телефону в четвер.
За його словами, всі звільнені напередодні урядом заступники згодні із цим рішенням, деяким з них запропонована робота у Фонді.
"А Світлані Лєдомській надійшла пропозиція стати радником прем'єр-міністра", - додав А.Портнов.
Як повідомлялося, уряд 6 лютого тимчасово відсторонив від посадових обов'язків главу ФДМ Валентину Семенюк, звільнив чотирьох з п'яти її заступників і призначив трьох нових, у тому числі А.Портнова - першим заступником, що до призначення Верховною Радою нового глави буде відповідати за діяльність Фонду.
Кабінет міністрів, зокрема, звільнив першого заступника глави Фонду Віктора Петрова, заступників С.Лєдомську, Анатолія Гриненка та Олександра Потімкова. Новими заступниками глави ФДМ призначений Вадим Фесенко і Сергій Петрашко.
Семенюк заявила про незаконність такого рішення Кабінету міністрів. Піддав його критиці і глава секретаріату президента країни Віктор Балога.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас