Тимошенко вкотре зняла питання про приватизацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко вкотре зняла питання про приватизацію

Казна та Політика
177
Вкотре знято із порядку денного засідання уряду проект закону про внесення змін у деякі законодавчі акти щодо питань приватизації. За словами Дмитра Парфененка, це пов'язане з тим, що проект документа дотепер не погоджений із секретаріатом Президента.
"Можливо, зняття законопроекту з розгляду пов'язане з тим, що днями вийшов указ Президента про створення міжвідомчої групи з доопрацювання приватизаційного законодавства", - сказав заступник голови Фонду держмайна.
"Сьогодні о 15 годині повинно відбутися перше засідання цієї групи. Я думаю, ці питання (розгляд законопроекту і створення робочої групи із приватизаційного законодавства) взаємозалежні. І поки не буде відповідного рішення в секретаріаті президента та РНБО, уряд не буде розглядати цей документ", - сказав Парфененко.
Заступник голови ФДМ повідомив, що до складу згаданої міжвідомчої групи, зокрема, увійшли заступник голови секретаріату президента Олександр Шлапак і заступник секретаря РНБО Андрій Пишний.
Очолює групу, відповідно до указу президента, директор Міжнародного інституту приватизації, управління власністю та інвестицій Олександр Рябченко.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас