Рекордна партія валюти цього року затримана на кордоні з Польщею — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рекордна партія валюти цього року затримана на кордоні з Польщею

Кримінал
320
Найбільшу з початку нинішнього року партію контрабандної валюти затримали сьогодні, 5 лютого, близько 5 години ранку, співробітники прикордонної та митної служб у пункті пропуску "Ягодин" на кордоні з Польщею, - передає УНІАН.
Як повідомили у Відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв'язків із громадськістю Державної прикордонної служби України, коли інспектори прикордонного та митного контролю підійшли до легкового автомобіля "Сітроєн", що їхав в Україну, його водій, житель Волинської області, настільки хвилювався, що не міг чітко відповісти на поставлені питання.
Під час огляду людина раптом заявила, що везе незадекларовані 20 кілограмів м'ясопродуктів, однак у багажнику та салоні автомобіля нічого забороненого виявлено не було. У той же час, під обшивкою салону було знайдено 13 загорнених у газету та обмотаних скотчем пакетів з валютою - усього 393 тисячі 500 американських доларів.
Сам порушник стверджує, що провезти контрабанду узявся за винагороду 400 доларів, і навіть не здогадувався, скільки грошей везе. Вірогідність його слів будуть з'ясовувати слідчі органи, а поки валюта та оцінений в 45 тисяч гривень транспортний засіб вилучені і передані в Ягодинську митницю.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас