Столичний метрополітен модернізує емблему — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столичний метрополітен модернізує емблему

417
Керівництво комунального підприємства (КП) "Київський метрополітен" ухвалило рішення щодо проведення дослідної експлуатації емблеми "М" з використанням світлового кабелю.
Як повідомляє прес-служба КП, із цією метою 30 січня 2008 року на виході станції "Лівобережна" установлений дослідний зразок емблеми "М", виконаний із застосуванням світлового кабелю напругою живлення 220В.
За даними прес-служби, експеримент буде тривати протягом одного місяця, після чого буде ухвалено рішення про доцільність або недоцільність використання емблем "М" з новим освітленням.
Нагадаємо, на даний момент на об'єктах "Київського метрополітену" використовуються емблеми "М" з газоосвітлювальними трубками, які живляться від джерела напруги 10кв.
Перші станції Київського метрополітену були відкриті в 1960 році. За сорок сім років у Києві побудовано три лінії метро довжиною 56,5 км, на яких розташовані 45 станцій. Пасажирооборот метрополітену становить близько 2,3 млн чоловік на добу. До 2012 року в Києві планується відкрити 20 нових станцій метро. У результаті цього довжина ліній підземної залізниці збільшиться на 20 км.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас