У безробітного жителя Інгушетії злочинці відібрали 18 млн. рублів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У безробітного жителя Інгушетії злочинці відібрали 18 млн. рублів

Кримінал
88
Два великі пограбування були скоєні в п'ятницю в Москві.
В останньому випадку, як передає РІА Новости в суботу 2 лютого з посиланням на джерела в правоохоронних органах, троє невідомих пограбували жителя Інгушетії біля будинку 69 на Ленінському проспекті.
За словами потерпілого, що офіційно ніде не працює, злочинці напали на нього, побили, і викрали сумку, у якій було 18 млн. рублів. Він встиг запам'ятати прикмети нападників, і міліція вже почала за ними розшук.
Схожий напад був скоєний раніше в той же день на Ленінградському проспекті в будинку 80. Там невідомі напали на заступника генерального директора однієї комерційної фірми, коли той виходив з розташованого за цією адресою комерційного банку. Злочинці побили його, і відібрали сумку, де було більше 2 млн. рублів. Міліції не вдалося затримати грабіжників по гарячих слідах.
А всього, за даними ГУВС Москви, за останній тиждень у столиці було скоєно цілу низку зухвалих пограбувань, у кожному з яких була викрадена велика сума грошей. Так, наприклад, 31 січня, в одного з керівників "Британської міжнародної школи" грабіжники відібрали сумку, у якій було 5 млн. 620 тис. рублів.
На думку оперативників, такі напади роблять організовані злочинні групи, що відслідковують тих, хто одержує в банках великі суми без супроводу професійних охоронців.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас