Тимошенко відмовилась від своїх планів на Януковича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко відмовилась від своїх планів на Януковича

207
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про відсутність наміру вести переговори з Партією регіонів про можливість створення спільної, так званої широкої коаліції. Про це Тимошенко сказала, коментуючи заяву Партії регіонів про те, що вони готові з БЮТ обговорити можливість широкої коаліції.
Тимошенко припустила, що ПР, очевидно, неправильно зрозуміла її слова в одному з інтерв'ю, прийнявши бажане за дійсне.
Прем'єр підкреслила, що вірить у демократичну коаліцію, єдність Президента, уряду та парламентської більшості.
За її словами, вона бачить співробітництво з Партією регіонів винятково як з опозиційною силою, якій коаліція готова надати великі повноваження з контролю за діяльністю влади.
Тимошенко виступила за якнайшвидші переговори із ПР про законопроект, що регламентує права опозиції, а також про розробку закону про Рахункову палату, очолити яку також пропонується опозиції.
Як повідомлялося, Партія регіонів готова вести переговори із Блоком Юлії Тимошенко щодо створення у Верховній Раді широкої коаліції.
Раніше ЗМІ повідомляли про те, що в інтерв'ю іноземному ЗМІ Тимошенко заявила про можливість об'єднання в коаліцію із ПР.
Потім Тимошенко спростувала цю інформацію, сказавши, що вона розглядає відносини із ПР тільки через призму відносин влади та опозиції.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас