Вінський починає прибирати корупційні схеми Рудьковського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вінський починає прибирати корупційні схеми Рудьковського

Казна та Політика
301
Наказом Мінтрансзв’язку від 25 січня 2008 року передбачено припинення всіх планових закупівель відомства до 10 лютого цього року. Цей крок впроваджений у першу чергу для вивчення ситуації в сфері закупівель державного майна, аналізу ринку та повної заміни складу тендерних комітетів державних підприємств, установ і організацій системи міністерства.
Із сьогоднішнього дня в міністерстві відкрили "гарячу лінію" для звернень громадян щодо проявів корупції, хабарництва і зловживань у галузі транспорту та зв'язку, фактів розкрадання державного майна або непрозорого проведення тендерів.
Ще однією з ініціатив нового міністра транспорту, Йосипа Вінського, стала ліквідація корупційних схем навколо видачі дозволів Європейської комісії міністрів транспорту (ЄКМТ) міжнародним перевізникам. З 31 січня 2008 року буде проходити відкритий розподіл-розіграш дозволів ЄКМТ на міжнародні перевезення, крім того буде скасована практика створення резерву таких дозволів.
Також буде реформовано роботу контрольно-ревізійного управління Мінтрансу, що дозволить впровадити ефективний контроль фінансово-господарського та майнового стану підприємств, установ і організацій сфери управління відомства.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас