Тимошенко на всю Європу заявила, що може об'єднатися з Януковичем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко на всю Європу заявила, що може об'єднатися з Януковичем

1159
Прем'єр Юлія Тимошенко не відкидає об'єднання з Партією регіонів в одну коаліцію.
Умови Тимошенко - це впровадження 20 пунктів детінізації політики та економіки. Про це Тимошенко сказала в інтерв'ю європейському каналу "Євроньюс". На питання, чи може таке відбутися, щоб в одну коаліцію об'єдналися Партія регіонів і Блок Тимошенко, прем'єр-міністр відповіла: "Може, але на наших умовах".
"Наші умови - це впровадження 20 пунктів детінізації політики та економіки. Якщо Партія регіонів на це готова - то welcome! Як говорять, ласкаво просимо!", - сказала Тимошенко.
При цьому вона додала, що "судячи з дій, які Партія регіонів робила при владі, вони до таких кроків не готові". "Тому ми з ними будуємо співробітництво, але за європейськими стандартами, як влада та опозиція", - відзначила Тимошенко.
"Ми перша влада в країні, що дала опозиції безмежні можливості контролювати кожний крок влади, щоб вони через суд могли притягати чиновників до відповідальності", - сказала Тимошенко.
"Таких прав немає в опозиції в більшості країн світу. Ми бачимо функції Партії регіонів у тому, щоб вони нас ретельно контролювали. А ми будемо відкриті для контролю", - додала Тимошенко.
Нагадаємо, раніше Тимошенко категорично заперечувала можливість створення коаліції з Партією регіонів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас