У центрі Києва у чоловіка відібрали кейс з 5 мільйонами гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У центрі Києва у чоловіка відібрали кейс з 5 мільйонами гривень

Кримінал
2319
У середу, 30 січня, близько 12.00, у чергову частину міліції міста Києва надійшло повідомлення про розбійний напад на чоловіка на вулиці Прорізній, 20.
За попередніми даними, чоловік під'їхав на автомобілі "Шевроле" до банку, щоб обміняти 5 мільйонів гривень на більш стабільну валюту.
Не встиг він вийти з машини, як впритул до нього з усіх боків підійшли невідомі чоловіки - один праворуч, другий ліворуч, по два попереду і позаду. Як почули свідки, у переляканого чоловіка голосно запитали, чи є в нього зброя або наркотики. Почувши негативну відповідь, йому раптом бризнули в обличчя газом з балончика і пристебнули наручниками до керма автомобіля. Чоловік почав кликати на допомогу, і люди, було, спробували йому допомогти. Однак винахідливі зловмисники показали посвідчення і сказали, що йде оперативна розробка. Забравши кейс із грішми і два мобільні телефони, вони пішли собі пішки з місця злочину убік вулиці Володимирської і ніхто їм опору не чинив.
Офіційних коментарів від стражів порядку поки немає. Нам стало відомо, що нібито гроші попросив обміняти брат потерпілого, що є директором якоїсь фірми.
На місці події працює слідча група. Правоохоронці зняли відбитки пальців на місці події, а також установлюють наявність камер спостереження в районі інциденту.
Якщо факт нападу підтвердиться, то правоохоронними органами буде порушена кримінальна справа за фактом розбійного нападу.
Подробиці події будуть відомі після проведення всіх необхідних слідчих дій.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас