Семенюк: Я за посаду не тримаюсь — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Семенюк: Я за посаду не тримаюсь

109
Голова Фонду Державного майна України Валентина Семенюк запевняє, що не тримається за свою посаду. Про це вона заявила в ефірі телеканалу "1+1".
"Я за посаду не тримаюся, так само, як я на неї і не просилася. Я виконувала ту місію, що делегував мені парламент", - сказала Семенюк.
Вона відзначила, що перед своєю можливою відставкою хотіла б, щоб їй надали право відзвітувати перед парламентом про роботу ФДМУ. "Якщо мені не дати права відзвітуватися, то всіх собак повісять на Семенюк", - сказала вона.
Коментуючи можливість призначення на посаду голови ФДМУ Андрія Портнова, Семенюк відзначила, що кого б не призначали керівником фонду, це однаково буде кандидатура від БЮТ, і тому "там не буде приватизації, а буде перерозподіл власності".
Голова ФДМУ також відзначила, що після проведення парламентських виборів жодного разу не спілкувалася із президентом України Віктором Ющенком і не одержувала від нього ніяких доручень щодо створення протистояння розпорядженням нинішнього Кабміну. "Із часу закінчення виборчої кампанії я жодного разу не була на Банковій, і запрошень ніяких не було, і навіть розмов по телефону ніяких. Я можу бути в стаді, але не під сідлом. Мене ніхто не осідлав, і мене ніхто ніколи в таких ситуаціях не використовував, тому що я в чужі ігри не граю", - сказала вона.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас