Держмитслужба ліквідує регіональні митниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держмитслужба ліквідує регіональні митниці

475
З 1 травня будуть ліквідовані Західна, Кримська, Південна, Східна, Центральна регіональні, Магістральна і Приморська митниці. У той же час створюються Донецька, Львівська, Кримська, Одеська, Київська обласна та Харківська митниці, підпорядковані Державній митній службі України. Про це повідомили в прес-службі Державної митної служби.
За інформацією прес-служби, зоною діяльності Донецької митниці визначені м. Донецьк, Артемівський, Великоновосілківський, Добропільський, Костянтинівський, Червоноармійський, Червонолиманський, Мар’їнський, Олександрівський, Слов'янський, Ясиноватський райони Донецької області, міста Краматорськ, Дружківка, Авдеївка, Горлівка, Дебальцеве, Дзержинськ, Дімітров, Добропілля, Єнакієве, Червоний Лиман, Макіївка, Новоградівка, Селідово, місце розташування - м. Донецьк.
Зоною діяльності Львівської митниці визначена Львівська область, а місцем її розташування - м. Львів.
Зоною діяльності Кримської митниці визначена Автономна Республіка Крим, за винятком Ленінського району Автономної Республіки Крим, м. Керчі та м. Севастополя і територій, підлеглих їхнім міськвиконкомам, місцем розташування - м. Сімферополь.
Зоною діяльності Одеської митниці визначені території Одеського морського торговельного порту, морського торговельного порту "Південний", аеропорту "Одеса", м. Одеса та м. Іллічевськ, територія Іллічівського морського торговельного порту та м. Південне, Березовський, Білгород-Дністровський, Комінтернівський, Миколаївський, Овідіопольський, Саратський, Татарбунарський райони Одеської області, місце розташування - м. Одеса
Зоною діяльності Київської обласної митниці визначена Київська область, за винятком аеропорту "Бориспіль", аеродрому "Київ (Антонов)" ("Гостомель"), зони відчуження ЧАЕС і смт Вільча, з виключенням з компетенції митниці питань, що належать до компетенції Енергетичної регіональної митниці, території митних ліцензійних складів, складів тимчасового зберігання та вантажних митних комплексів (у тому числі територій, які будуть використовуватися за таким призначенням), розташованих у Київській області, власниками яких є суб'єкти зовнішньоекономічної діяльності, що перебувають на обліку в Київській регіональній митниці, і митного оформлення транспортних засобів, що належать громадянам, які постійно або тимчасово проживають у Київській області, місцем розташування - м. Київ.
Зоною діяльності Харківської митниці визначена Харківська область, за винятком Боровського, Великобурлукського, Вовчанського, Дворичанського, Ізюмського, Куп'янського і Шевченківського районів.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас