Львівський губернатор відповідальність за підготовку Львівщини до Євро-2012 бере на себе — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівський губернатор відповідальність за підготовку Львівщини до Євро-2012 бере на себе

116
"Я не буду коментувати дії Мирослава Петровича. Він самодостатній керівник і може сконцентруватись на вирішенні проблем, які стосуються Євро-2012, суто в області", - заявив сьогодні, 23 січня, голова Львівської ОДА Петро Олійник, коментуючи рішення голови Львівської облради Мирослава Сеника про вихід з Оргкомітету до Євро-212.
За словами губернатора, в роботі Оргкомітету і справді "є недопрацювання". "Але за 9 місяців ми маємо недопрацювання у державній політиці та в роботі міністерств і відомств, яка стосується Євро-2012", - зазначив Петро Олійник.
Голова Львівської ОДА наголосив, що він бере на себе відповідальність перед президентом і урядом щодо підготовки Львівщини до Євро-2012 і зазначив, що вихід Мирослава Сеника не передбачає, що його місце займе хтось із заступників голови облради. "Ми з Садовим тягнутимемо цю лямку удвох", - резюмував Петро Олійник.
Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник офіційно заявляє про зняття з себе повноважень співголови Оргкомітету з підготовки до Євро-2012 та про вихід з його складу. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.
"Так як Оргкомітет, створений розпорядженням голови Львівської ОДА, не веде активної діяльності, не проводить засідання, то голова Львівської обласної ради не бачить змісту перебувати у складі даного Оргкомітету, який не працює над виконанням покладених на нього завдань", - зазначено у повідомленні.
За матеріалами:
Zaxid.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас