У США грабіжники розкидали гроші, щоб відволікти поліцію від погоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США грабіжники розкидали гроші, щоб відволікти поліцію від погоні

Кримінал
193
В американському штаті Каліфорнія грабіжники в запалі погоні викидали пачки грошей на дорогу.
Зневірившись відірватися від переслідувачів, вони хоч чимось намагалися відволікти поліцейських.
У вівторок поліція заарештувала двох грабіжників, які намагалися відірватися від своїх переслідувачів, розкидаючи по дорозі пачки грошей, передає телекомпанія Fox.
Арештованими виявилися 23-річний Деметрік Смарт і 25-річний Ентоні Казайо, які в складі групи з п'яти чоловік пограбували філію банку Downey Savings & Loan, розташовану у Коста-Меса (Каліфорнія).
Здобиччю грабіжників став нерозпечатаний мішок із грошима, разом з яким вони і спробували зникнути на автомобілі, пояснив сержант поліції Брайєн Гласс.
Почалася тривала погоня, що велася на декількох автострадах у напрямку до Лос-Анджелеса. Часом швидкість чорного позашляховика Toyota Sequoia, на якому злочинці втікали від погоні, досягала 160 кілометрів на годину, пояснив прес-секретар каліфорнійської дорожньої поліції Рік Квінтеро.
Зрештою, злочинці з поліцейськими на хвості в'їхали в Лос-Анджелес, де вертольоти телеканалів новин зафіксували, як грабіжники через вікна позбуваються від частини викраденого. "Велика сума грошей була повернута (у такий спосіб)", - іронізує прес-секретар Федерального бюро розслідувань Лора Ейміллер. Однак точну суму викинутого з позашляховика вона назвати не змогла.
Курйозне переслідування припинилося після того, як позашляховик із грабіжниками урізався в пальму недалеко від торгового центру. Відразу після цього з автомобіля вискочили четверо чоловіків, які кинулися врозсип.
Поліцейським на кілька годин довелося перекрити вулицю із прилеглою територією, щоб спробувати виявити серед покупців торгового центру грабіжників. У підсумку двоє ймовірних грабіжників були схоплені. А пошуки ще трьох злочинців тривають. Жителів Лос-Анджелеса Смарт і Казайо взято під варту.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас