Вінський допускає приватизацію невеликих аеропортів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вінський допускає приватизацію невеликих аеропортів

Фондовий ринок
150
Міністр транспорту й зв'язку Йосип Вінський допускає приватизацію невеликих аеропортів.
Про це Вінський повідомив на прес-конференції.
Він зазначив, що в Україні на сьогодні існує єдиний прибутковий аеропорт - "Бориспіль", а інші збиткові через малий пасажиропотік.
Він додав, що Мінтрансзв'язку займається питаннями реконструкції аеропортів у Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, Одесі й Львові, що пов'язане з підготовкою до Чемпіонату Європи 2012 року.
"У дрібніших аеропортах ситуація дуже непроста. Там потрібно буде шукати радикальні механізми, можливо, навіть пов'язані із приватизацією цих аеропортів", - сказав Вінський.
Він додав, що для залучення в регіональні аеропорти більшого пасажиропотоку необхідна кардинальна реконструкція їх інфраструктури, для чого необхідне залучення приватних інвестицій.
Як повідомляло агентство, у липні Міністерство транспорту й зв'язку домовилося з турецькою компанією TAV Airports про розробку пропозицій щодо модернізації українських аеропортів.
Мінтрансзв'язку має намір активізувати поліпшення транспортної інфраструктури у зв'язку з підготовкою до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас