Аналітики Уолл-стріт погіршують прогнози — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики Уолл-стріт погіршують прогнози

Фондовий ринок
868
Аналітики Уолл-стріт дають усе більш похмурі прогнози фінансових результатів США на четвертий квартал 2007 року і перші два квартали 2008 року.
Економісти очікують, що прибутки компаній, що входять в S&P 500, у першому кварталі 2008 року виростуть на 4% у річному вирахуванні, а в другому кварталі - на 4,2 відсотки.
Це порівнянно з попереднім прогнозом зростання на 4,5 і 4,4% відповідно, і набагато нижче оцінки, даної 1 жовтня - 11,4 і 9,4% відповідно.
Прибутки в четвертому кварталі знизилися на 10,9 відсотка в порівнянні з попереднім роком, вважають аналітики. Ця оцінка гірша прогнозу, зробленого минулого тижня, що пророкував зниження на 9,1%, і являє собою різкий контраст із прогнозом 11,5% зростання, зробленим 1 жовтня.
22 січня, через 20 хвилин після початку торгів на біржі ПФТС котирування знизилися в середньому на 7%.
Фондові торги в Європі відкрилися 22 січня різнонаправленим рухом провідних індексів на тлі побоювань інвесторів про рецесію економіки США.
У понеділок європейські ринки продемонстрували найбільш різке одноденне падіння з моменту атак на Нью-Йорк і Вашингтон 11 вересня 2001 через збільшення побоювань із приводу стану економіки США.
Криза почалася як тільки стало відомо, що план президента США зі стимулювання національної економіки вартістю 150 мільярдів доларів, а також очікування відносно зниження існуючих облікових банківських ставок не змогли впливати на негативний настрой інвесторів на тлі кризи в американській системі іпотечного кредитування.
Як повідомлялося, український фондовий ринок у понеділок продовжив падіння на тлі негативних новин з міжнародних фондових ринків - середнє падіння курсів акцій на найбільшій фондовій біржі країни - ПФТС досягло 5%, воно продовжує збільшуватися.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас