Кабмін завтра вирішить, як приватизувати Одеський припортовий завод — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін завтра вирішить, як приватизувати Одеський припортовий завод

Казна та Політика
170
Кабінет міністрів 23 січня розгляне умови приватизації Одеського припортового заводу та зміни в законодавство про приватизацію. Про це сказано в порядку денному засідання Кабміну на 23 січня, розміщеному на офіційному інтернет-сайті уряду.
Буде розглянутий законопроект "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України з питань приватизації", проект постанови Кабміну "Про внесення змін у Порядок відчуження об'єктів державної власності" і розпорядження Кабміну "Про затвердження умов проведення конкурсу із продажу пакета акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".
У середу, 23 січня, Кабмін також розгляне проект постанови "Про державне регулювання виробництва цукру та цукрового буряка на період з 1 січня 2008 року до 1 вересня 2009".
Крім того, Кабмін розгляне вдосконалення структури свого Секретаріату і затвердить основні напрямки контрольно-ревізійної роботи органів державної контрольно-ревізійної служби на 2008 рік.
Уряд також розгляне врегулювання питань, пов'язаних з виділенням додаткових коштів для проведення робіт з ліквідації наслідків аварії на шахті імені Засядька (Донецьк).
Нагадаємо, що президент Віктор Ющенко просив прем'єр-міністра Юлію Тимошенко скасувати затверджений Кабміном 16 січня список з 26 підприємств, що підлягають першочергової приватизації в 2008 році.
Президент вважає дуже поспішним затвердження Кабміном списку підприємств для першочергової приватизації в 2008 році і виступає за першочергове прийняття нової редакції закону "Про державну програму приватизації", що встановлює умови для чесної, прозорої та конкурентної приватизації.
Держбюджет-2008 передбачає надходження від приватизації на рівні 8,6 мільярда гривень.
В 2007 році Фонд держмайна перерахував у держбюджет 2,4 мільярди гривень, отриманих від продажу держмайна, виконавши річний план залучення коштів від приватизації на 23%.
У держбюджеті-2007 надходження від приватизації держмайна були заплановані на рівні не менше 10,6 мільярда гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас