Львівська залізниця проти передачі міського вокзалу в комунальну власність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівська залізниця проти передачі міського вокзалу в комунальну власність

85
Державне територіально-галузеве об'єднання (ДТГО) "Львівська залізниця" виступає проти передачі вокзального комплексу міста у власність Львівської міської ради.
"З огляду на темпи підготовки Львова до Євро-2012, виникають сумніву в тому, що міська рада претендує на вокзал тільки з бажання підготувати його до атаки туристів. Сам вокзал і територія довкола нього є досить ласим шматочком, навколо якого можна розмістити десятки торговельних точок", - повідомляється в прес-релізі Львівської залізниці в понеділок.
Відповідно до прес-релізу, Господарський суд Львівської області рішенням від 1 червня 2007 року визнав право власності на львівський вокзал за державою. Львівський апеляційний господарський суд 4 вересня відмовився задовольнити апеляцію міської ради та залишив згадане рішення в силі. Після цього міська влада оскаржила дії судових інстанцій у Вищому господарському суді, що своїм рішенням від 6 грудня 2007 року відмовився виконати її вимоги.
"Однак, схоже, що міська рада Львова може піти далі і знову шукати шляхи оскарження судових рішень", - говориться в повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас