Столична влада планує заборонити в'їзд вантажного транспорту в Київ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столична влада планує заборонити в'їзд вантажного транспорту в Київ

202
Київська міська державна адміністрація для зменшення кількості пробок на дорогах міста має намір заборонити в'їзд вантажного транспорту на територію Києва з березня.
Для реалізації цього обмеження влада має намір побудувати термінали для відстою вантажного транспорту на в'їздах у місто і винести автостанції за межі Києва.
Столична влада у зв'язку з нововведенням розраховує на допомогу Міністерства внутрішніх справ і Київської обласної держадміністрації.
Нагадаємо, у липні 2006 року Київміськадміністрація заборонила в'їзд вантажного транспорту в центр столиці в години пік і вдень.
Заборона поширюється на вантажні автомобілі вагою більше 3,5 тонн, а також трактори і самоскиди, якщо вони не належать аварійним службам.
Заборона дійсна для території, обмеженої: площею Перемоги, Повітрофлотським шляхопроводом, проспектом Чорновола, вулицями Глибочицькою, Верхнім і Нижнім валом, Набережно-Хрещатицькою, Набережним шосе, бульваром Дружби народів, Либідською площею, вулицями Горького, Ковпака, Боженка і Жилянською.
Заборонений також в'їзд у місто транзитного транспорту вагою більше 2,5 тонн, крім Столичного шосе, Великої окружної дороги, Північного півкільця, проспектів Палладіна, Бажана, Ватутіна, Мінського, Московського і Броварського, а також вулиць Заболотного, Полярної, Богатирської і Братиславської.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас