Скоро на діамантах будуть фотографії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скоро на діамантах будуть фотографії

171
У США повідомляється, що розроблено нанотехнологію, що дозволяє наносити фотографічні чорно-білі зображення на поверхню діамантів.
Зображення наносяться за допомогою технології, розробленої компанією Gemory. Стверджується, що фотографія переноситься з паперового або електронного носія на плоску грань діаманта за допомогою якоїсь променевої технології, названої Safe GemScribe.
Після нанесення зображення діамант зберігає свої початкові якості; процес не псує камінь і ринкова вартість його не зменшується. Технологія дозволяє нанести кілька зображень одне поруч із іншим, або додавати зображення поруч із уже існуючими - навіть якщо це буде зроблено десятки і сотні років по тому.
Крім того, зображення завжди можна видалити. Для перегляду зображення використовується портативний прилад під назвою GemmaView.
Нанесення на грані діамантів логотипів компаній і серійних номерів - лазерна технологія, що давно існує. Новизна технології PureDiamond у тому, що вона дозволяє наносити більш точні і деталізовані зображення на поверхню каменю. За допомогою даної технології власники діаманта зможуть додати каменю "індивідуальність".
Компанія Gemory пояснила, що технологія може послужити і цілям безпеки - нанесені зображення важко повторити йі скопіювати.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас