Болгарія підпише угоду з РФ про спорудження газотранспортної магістралі "Південний потік" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Болгарія підпише угоду з РФ про спорудження газотранспортної магістралі "Південний потік"

Енергетика
116
Уряд Болгарії схвалив проект угоди зі спорудження газотранспортної магістралі "Південний потік", повідомив прем'єр-міністр Сергій Станішев.
"Закінчилося засідання кабінету міністрів, що розглянув угоду щодо "Південного потоку", по якому ми вели переговори", - сказав Станішев, відкриваючи зустріч із першим віце-прем'єром РФ Дмитром Медведєвим у Софії в п'ятницю.
Болгарський прем'єр відзначив, що робота над цим документом велася російськими і болгарськими партнерами до пізнього вечора напередодні.
"Результат гарний, уряд схвалив угоду, і пан Дімітров (міністр економіки та енергетики Болгарії) уповноважений її підписати", - сказав Станішев.
У свою чергу Медведєв сказав: "Мені втішно, що сьогодні кабінет міністрів розглянув всі питання, пов'язані з підписанням угоди, що стосується "Південного потоку".
Відзначивши, що ця тема була досить складною, перший віце-прем'єр заявив: "Дуже важливо, що сторони виявили схильність до компромісів, і той проект (угоди), що підготовлений, відбиває баланс інтересів і дозволяє рухати цю складну тему вперед".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас