АБ "Брокбізнесбанк" підтверджує своє право на виплату пенсій і грошової допомоги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АБ "Брокбізнесбанк" підтверджує своє право на виплату пенсій і грошової допомоги

Фондовий ринок
184
Підписано тристоронній Договір між Пенсійним фондом України, Міністерством праці та соціальної політики України і АБ "Брокбізнесбанк" про надання банку права виплати пенсій і грошової допомоги за згодою одержувачів пенсій і допомоги в 2008 році.
Як повідомлялося раніше, рішеннями конкурсної комісії Пенсійного фонду України і Міністерства праці та соціальної політики від 06.11.2007 і 09.11.2007 р. АБ "Брокбізнесбанк" був визнаний переможцем чергового конкурсу з відбору банків, у яких можуть здійснюватися виплати пенсій і грошової допомоги за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги.
АБ "Брокбізнесбанк" має право виплати пенсій у всіх регіонах, охоплених його філіальною мережею. Пенсіонери мають можливість одержувати свою пенсію у філіях і відділеннях АБ "Брокбізнесбанк", а також користуватися спеціально розробленою банком пільговою депозитною програмою "Пенсійний депозит", що пропонує спеціальні умови по депозитних внесках для пенсіонерів.
АБ "Брокбізнесбанк" за рішенням конкурсної комісії Пенсійного фонду України і Міністерства праці та соціальної політики з 22 жовтня 2002 року обслуговує пенсіонерів, здійснює виплати пенсій і грошової допомоги.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас