Експерт: Світові продажі ювелірних виробів будуть щорічно рости на 4,6% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Світові продажі ювелірних виробів будуть щорічно рости на 4,6%

Банківські метали
398
Збільшення світових продажів ювелірних виробів складе 4,6% щорічно, що дозволить їм до 2015 року досягти $230 млрд, прогнозує президент міжнародної ювелірної компанії Choron Diamond Раджеш Ганді.
Відповідно до повідомлення компанії, Китай та Індія складуть разом ринок, частка якого буде дорівнювати частці США на світовому ринку.
За словами Ганді, іншим великим ринком стане Близький Схід, частка якого складе 9% світових продажів ювелірних виробів.
"Однією з тенденцій ювелірної галузі може стати поява нових центрів огранювання діамантів, - вважає Ганді. - У показниках вартості близько 9% світових діамантів буде оброблятися видобувними країнами. Можна чекати появи нових прибуткових ринків у Намібії, Ботсвані та Анголі".
У той же час очікується, що частка Індії знизиться в цьому секторі з 57% до 49% (у показниках вартості), а Китай стане новим великим центром, займаючи більше 20% ринку огранювання. Ці ж країни стануть новими центрами виробництва ювелірних виробів з дорогоцінними каменями.
Choron Diamond входить у ювелірний холдинг Choron Group, що має представництва в Росії, Бельгії, Сінгапурі, Люксембурзі, Китаї, ОАЕ, Індії та інших країнах. Компанія спеціалізується на огранюванні алмазів і виробництві ювелірних прикрас, має власні заводи в Росії та Індії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас