Повернення внесків викличе інфляцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Повернення внесків викличе інфляцію

Валюта
377
Поява серед громадян додаткових мільйонів гривень може нівелювати спроби уряду втримати інфляцію.
Це відіб'ється на загальному благополуччі всіх громадян, наводить думку експертів Національного банку України видання "Україна молода".
Сума у розмірі 20 млрд. грн., повинна бути підтверджена відповідним зростанням економіки, виконанням і навіть перевиконанням плану приватизації, позитивною кон'юнктурою на світових ринках нашої експортної продукції і стабільними внутрішніми цінами. Тоді всі виплати по знижених у ціні внесках будуть мати системний характер, і будуть працювати на загальний розвиток держави, стверджують експерти.
Відповідно до постанови уряду, вкладники Ощадного банку СРСР зможуть одержувати свої внески в розмірі до 1 тис. грн. з 11 січня. З 8 січня 2008 року "Ощадбанк" приступив до створення реєстру вкладників Ощадбанку СРСР і власників державних цінних паперів СРСР.
Для внесення до реєстру вкладники повинні прийти до офісів нинішнього правонаступника банку з паспортом (копія перших чотирьох сторінок із пропискою), ідентифікаційним номером (копія), ощадною книжкою (якщо книжки нема, то протягом декількох днів дані будуть відновлені).
За словами Прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, вкладники зможуть одержати гроші вже через три дні після внесення до реєстру вкладників. Для повернення внесків у бюджеті заплановано 20 млрд. грн.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас