У Дніпропетровську хотіли незаконно продати центральну площу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Дніпропетровську хотіли незаконно продати центральну площу

Кримінал
111
Прокуратура Дніпропетровська порушила кримінальну справу за фактом підробки рішення Дніпропетровської міськради про передачу в оренду приватній фірмі центральної площі обласного центру.
Як повідомив прокурор Дніпропетровська Сергій Капустян, кримінальну справу порушено за ч.1 і ч. 3 ст. 358 Кримінального кодексу України (підробка документів і використання таких документів).
Документи сесії Дніпропетровської міськради від 19 вересня 2007 про виділення в оренду під забудову приватній фірмі центральної площі міста передані на експертизу.
На даному етапі розслідуванням кримінальної справи займається слідчий відділ Дніпропетровського міського управління міліції, що повинен установити коло осіб, підозрюваних у причетності до підробки рішення сесії міськради.
Раніше повідомлялося, що 22 листопада 2007 міський глава Дніпропетровська Іван Куличенко заявив про підробку документів про виділення в оренду під забудову приватній фірмі ІКП Київ-1 36 земельних ділянок у центрі міста, зокрема, головній площі обласного центру.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас