Папери "Газпрому" чекають хороші перспективи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Папери "Газпрому" чекають хороші перспективи

Фондовий ринок
183
Відносини російської влади та американської нафтогазової компанії ExxonMobil через домовленість останньої з Китаєм про постачання російського газу стали напруженими. Такий розвиток подій вигідний "Газпрому", оскільки він ніяким чином не бере участі у проекті "Сахалін-1" і при певному розвитку зможе претендувати на частку ExxonMobil у цьому проекті.
Останнім часом "Газпром" своїми практичними діями став повертати довіру інвесторів до інвестування в акції своєї компанії. На думку аналітиків інвестиційної компанії "Брокеркредитсервіс", акції "Газпрому" цілком можуть досягти рівня 400 рублів до березня 2008 року. Ми вважаємо, що "Газпром" проводить грамотну економічну політику, спрямовану на довгострокове зростання компанії. Акції "ВТБ" не втримали взяті раніше висоти і втратили в середу 2,93%. На відміну від "Газпрому", причиною зростання акцій "ВТБ" є не економічні досягнення, а, на наш погляд, прагнення дружніх структур "ВТБ" допомогти закрити рік таким чином, щоб ціна акцій "ВТБ" була не нижчою від рівня первинного розміщення. Цьому може допомогти новина про продаж 5% акцій EADS. Раніше керівництво оголошувало терміни закриття цієї угоди до кінця 2007 року.
Напередодні папери "Ощадбанку" на чутках про відхід 30-ти провідних менеджерів також різко втратили у вартості. "Ощадбанк" спростував дані чутки, однак, акції не поспішають відновлюватися до попередніх рівнів. Можливо, цьому допоможе звітність "Ощадбанку" за 2007 рік, очікування прибутку в якій залишаються на вкрай високому рівні - більше 100 млрд руб.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас