41% киян зустрінуть Новий рік зі штучною ялинкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

41% киян зустрінуть Новий рік зі штучною ялинкою

608
92% киян прикрасять свої будинки ялинками.
Більше 80% киян планують провести Новорічні свята в Києві, при цьому практично всі жителі столиці планують прикрасити будинок традиційною ялинкою.
Примітно, що прихильників штучних ялинок цього року буде не менше, ніж охочих зустріти свято зі справжньою лісовою красунею.
Відповідно до результатів передноворічного опитування киян, проведеного компанією InMind, більше трьох чвертей жителів міста планують на Новорічні канікули відпочити в компанії друзів і родичів. Ще 6% тих, хто залишається в місті, будуть працювати у святкові дні.
Близько 15% киян планують протягом першого тижня року виїхати за межі Києва. Причому тільки 2% всіх опитаних будуть у новорічний тиждень відпочивати за кордоном, 6% киян планують поїхати на один з українських курортів, ще 6% відвідають у цей період своїх родичів або друзів в інших містах країни. Найбільш мобільною, як і слід було сподіватися, буде молодь. Так, чверть 18-29 річних киян залишать Київ на свята.
Новорічна ялинка цього року залишиться невід'ємним атрибутом більшості київських квартир і будинків. Тільки 8% киян не дотримуватимуться цієї новорічної традиції. Примітно, що прихильники штучних і натуральних ялинок розділилися порівно. Цього року штучну ялину планують поставити в себе 41% киян, майже стільки ж (37%) прикрасять свій дім натуральною.
Дослідження проводилося компанією InMind 17-22 грудня 2007 року, методом CATI - репрезентативного телефонного опитування населення Києва. Участь у дослідженні взяли 439 респондента у віці 18 років і більше. Теоретична похибка вибірки не перевищує 5%.
Нагадаємо, що минулої зими в столиці хвойне дерево висотою до 1 метра можна було придбати за 15-20 гривень. За двометрову ялинку доводилося платити від 30 гривень і вище. У середньому за сезон у Києві реалізовується 100-120 тисяч ялинок.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас