АМКУ дозволив купити контрольну частку в основному власнику НТН 2 компаніям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ дозволив купити контрольну частку в основному власнику НТН 2 компаніям

Фондовий ринок
169
Антимонопольний комітет України (АМКУ) дав дозвіл на придбання контрольної частки в статутному капіталі ТОВ "Український медійний ресурс" ("УМР", Київ), що є власником 99% статутного капіталу ТОВ "Телестудія "Служба інформації" (телеканал НТН, Київ), кіпрським компаніям Uvercon Investment Limited і Mindon Holdings Limited, повідомив комітет у п'ятницю.
Mindon Holdings Limited є власником 1%-ої частки в статутному капіталі "УМР".
Як повідомлялося, на початку жовтня 2007 року кіпрська U.A. Inter Media Group Limited, що належить українському бізнесменові Валерію Хорошковському, завершила переговори щодо придбання 60%-ї частки ТОВ "Телестудія "Служба інформації" (телеканал НТН).
Раніше АМКУ дозволив U.A. Inter Media Group Limited придбати контрольний пакет акцій ТОВ "Прайм Медіа Груп" (Київ), що не веде господарської діяльності та у вересні стало власником ВАТ "Київтелемонтаж" (телеканал "К1") і ЗАТ "Телерадіокомпанія "Інтервідео-Київ" (телеканал "К2"). АМКУ також видав дозвіл на покупку "Прайм Медіа Груп" контрольної частки в статутному капіталі ТОВ "Телерадіоорганізація "Мульти Медіа Сервіс" (телеканал "Мегаспорт").
Крім зазначених телеканалів, U.A. Inter Media Group Limited належить також 90% ТОВ "Кіно-ТВ" (телеканал "Ентер Фільм"), 90% ТОВ "Музыка-ТВ" ("Ентер Музика"), а також кілька інших медіаактивів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас