Медведєв обговорив співпрацю РФ і Ради Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв обговорив співпрацю РФ і Ради Європи

52
Перший віце-прем'єр Дмитро Медведєв і голова ПАРЄ Рене ван дер Лінден обмінялися думками щодо актуальних питань співробітництва Росії і Ради Європи.
"Контакти, які в нас склалися, носять продуктивний характер, навіть у тих випадках, коли в нас різні точки зору. Проте, приводів, щоб звірити годинники, у нас досить. Сьогодні ми поговоримо про ті проблеми, які існують, про ті перспективи, які відкриваються", - сказав Медведєв, відкриваючи зустріч.
Зі своєї сторони, ван дер Лінден подякував Медведєву за надану можливість обмінятися думками і привітав з висуванням його кандидатури на посаду президента Росії.
Голова ПАРЄ відзначив конструктивний характер співробітництва Росії з Радою Європи. "Звичайно, іноді в нас різні думки, та це не є проблемою. Ми можемо знімати недорозуміння в рамках конструктивного співробітництва", - відзначив ван дер Лінден.
Він також повідомив, що це його останній офіційний візит як голови ПАРЄ. "Я вибрав вашу країну, тому що останні три роки ми конструктивно співробітничали", - відзначив він.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас