Британці вважають за краще дарувати готівку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британці вважають за краще дарувати готівку

88
Нове дослідження, проведене британською Post Office, показало, що готівка стає усе більш популярним подарунком на Різдво: робити такі подарунки вважають за краще 50% людей.
Компанія Post Office, що пропонує послугу MoneyGram для здійснення швидких і простих переказів, з'ясувала, що майже дві третини (55%) британців старші 55 років мають звичку посилати своїм дітям та онукам готівку як різдвяний подарунок.
Один з десяти (11%) жителів Великобританії у віці 35-44 років поклав під ялинку готівку для батьків.
Роб Скотт (Rob Scott), менеджер MoneyGram, відзначив: "З огляду на наближення Різдва, багато аматорів робити покупки в останню хвилину будуть шукати спосіб швидкого відправлення готівки своїм друзям і членам сім'ї в межах Великобританії і за кордоном.
Послуга MoneyGram тепер доступна у всіх відділеннях Post Office, так що ніколи відправити готівку на Різдво не було так просто і швидко - просто загляньте в місцеве відділення Post Office, і гроші прибудуть за призначенням через 10 хвилин".
Недавно Post Office оголосила про свій намір запустити нову програму Christmas Club, що допомагає клієнтам надійно і безпечно заощадити гроші на наступне Різдво.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас