Яценюк: В Україні не буде реприватизації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк: В Україні не буде реприватизації

124
Голова Верховної ради України Арсеній Яценюк переконаний, що в Україні не буде реприватизації. Про це він сказав в ефірі телеканалу "1+1".
Арсеній Яценюк відзначив: "Я переконаний, не буде списків реприватизації, тому що право власності святе і непорушне в економіці, що хоче розвиватися".
Він висловив надію, що нинішній уряд не буде допускати тих же помилок, які в нього були в минулому. На уточнення, чи стосується це і "Луганськтепловоза", Яценюк відповів, що "нехай розбираються правоохоронні органи".
У той же час він відзначив, що не можна говорити про те, "що це буде система, що знову повинен бути запущений механізм, що принесе погіршення авторитету України на міжнародній арені".
"Якщо є зловживання - будь ласка, але мова про задекларовану реприватизацію не стоїть на порядку денному", - підкреслив Яценюк.
Як повідомлялося, БЮТ, очолюваний нинішнім прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко, різко критикував приватизацію "Луганськтепловоза". Президент України Віктор Ющенко також визнав, що приватизація підприємства була проведена з порушенням законодавства.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас