Структурні підрозділи Газпром-Медіа і НТВ-Медіа з 2008 року об'єднають — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Структурні підрозділи Газпром-Медіа і НТВ-Медіа з 2008 року об'єднають

82
З 1 січня 2008 року відбудеться об'єднання структурних підрозділів ВАТ "Газпром-Медіа" і ТОВ "НТВ-медіа", відповідальних за взаємодію із принципалами і контрагентами на ринку телевізійної реклами.
Як говориться в повідомленні, опублікованому в четвер на сайті "Газпром-Медіа", "у результаті об'єднання команда "НТВ-Медіа" перейде в "Газпром-Медіа", і юридичною особою, що здійснює укладання контрактів з рекламодавцями і рекламними агентствами на розміщення телевізійної реклами, буде виступати "Газпром-Медіа".
"Керівником об'єднаного департаменту телереклами на посаді заступника генерального директора ВАТ "Газпром-Медіа" стане Сергій Піскарьов, що дотепер є генеральним директором "НТВ-Медіа", - повідомила прес-служба "Газпром-Медіа".
З повідомлення випливає, що "основна мета даного об'єднання - оптимізація бек-офісних функцій із продажу телевізійної реклами". "Функції фронт-офісу залишаться незмінними", - відзначається в повідомленні.
"Дані зміни носять винятково внутрікорпоративний характер і не вплинуть на стратегію і тактику ведення бізнесу, що забезпечить збереження існуючої структури взаємодії із зовнішніми контрагентами", - відзначає прес-служба холдингу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас