СБУ викликає Рудьковського на допит у справі про розтрату 390 тисяч грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ викликає Рудьковського на допит у справі про розтрату 390 тисяч грн

Кримінал
199
Служба безпеки України викликає на допит міністра транспорту та зв'язку України Миколу Рудьковського в справі про незаконне використання державних коштів у Мінтрансі на суму 390 тисяч гривень.
Як заявив виконуючий обов'язки голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко, вчора міністрові повинні були вручити повістку слідчі СБУ безпосередньо на робочому місці.
"Наші слідчі очікували його прямо в міністерстві за його місцем роботи. Якщо за місцем роботи його не знайшли, то за місцем проживання буде вручена йому повістка - він (міністр - ред.) викликається на допит у рамках кримінальної справи, яку розслідує СБУ", сказав Наливайченко.
При цьому він додав, що мова йде про незаконну розтрату державних коштів у Мінтрансі на суму 390 тисяч гривень у червні цього року.
Нагадаємо, у листопаді Служба безпеки України порушила кримінальну справу за фактом розтрати 400 тис. гривень службовими особами одного з держпідприємств Міністерства транспорту та зв'язку.
Мінтранс 14 вересня вимагав вибачень від прес-служби СБУ і персональної відповідальності її керівника, Марини Остапенко, за поширення недостовірної інформації про діяльність міністра транспорту та зв'язку Миколи Рудьковського і галузь в цілому.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас