В Україні бум автопродажів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні бум автопродажів

562
У листопаді в Україні був зафіксований абсолютний рекорд продажів нових автомобілів. Автодилерам вдалося реалізувати майже 58 тис. авто, що на 83% більше, ніж у минулому році. Про це свідчать дані дослідження, проведеного аналітичною групою "AUTO-Consulting".
Така стрімка динаміка ринку, вважають експерти, стала можлива завдяки вигідним умовам покупки автомобілів, низці проведених акцій, зниженню цін у деяких операторів, лібералізації умов автокредитування. Аналітики відзначають, що з такими показниками ринку в листопаді вже можна сміливо говорити про річний результат в 540 тис. автомобілів, якщо ніщо не зупинить подальше збільшення автопродажів.
"У грудні ринок очікує калейдоскоп акційних пропозицій, більшість із яких уже анонсовано. Якщо ніщо не перешкодить, то грудень стане рекордним місяцем за всю історію автомобільного ринку України", - резюмують експерти.
В 2006 році в Україну були імпортовані транспортні засоби на суму 4,9 млрд дол., нагадує видання. Згідно із прогнозами, в 2007 році відбудеться збільшення експорту наземних транспортних засобів на приблизно 26%, а імпорту - 33%. Передбачалося, що цього року автопарк України збільшиться до 7,8 млн авто, з них 6,5 млн - легкові автомобілі.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас