McDonald's штрафує британців, які повільно їдять — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

McDonald's штрафує британців, які повільно їдять

166
Мережа швидкого харчування McDonald's, схоже, чекає від клієнтів, що вони будуть їсти так само швидко, як їм подають їжу. У кількох закусочних McDonald's на британських шосе водіям дається 45 хвилин, щоб поїсти і звільнити місце на стоянці, у протилежному випадку їм загрожує штраф розміром 125 фунтів стерлінгів. Якщо водій не може заплатити, сума штрафу швидко росте, після чого йде судове рішення і пристави.
Таку політику ввели приблизно 40 закусочних McDonald's, що прагнуть запобігти "зловживанням" їхніми стоянками. На стоянках встановлені відеокамери, що належать приватній компанії Civil Enforcement, що розпізнають номерні знаки, які фіксують, коли люди приїжджають та їдуть.
Якщо водій занадто довго жує Big Mac, його дані передаються з камер адміністрації, і йому виписують штраф.
Прес-секретар McDonald's заявила газеті, що в різних закусочних ліміт часу різний, і подекуди він досягає півтори годин. "На деяких стоянках, особливо в аеропорті Гатвік, ми бачимо, що нашими стоянками зловживають, зокрема, водії таксі і персональних автомобілів. Іноді люди залишають там машини, їдучи у відпустку. У результаті наші клієнти не можуть залишити машину поруч із закусочною. Всіх клієнтів попереджають про ліміт часу", - додала вона.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас