Мінфін додатково відбирає банки для фінансування приватних підприємств в рамках проекту СБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін додатково відбирає банки для фінансування приватних підприємств в рамках проекту СБ

Казна та Політика
138
Мінфін України проводить додатковий відбір банків для фінансування приватних підприємств у рамках проекту Світового банку (СБ) "Розширення доступу до ринків фінансових послуг".
"З'явилися вільні кошти - проводимо додатковий конкурсний відбір", - сказав агентству "Інтерфакс-Україна" представник Мінфіну у вівторок.
У міністерстві нагадали, що для реалізації цього проекту СБ улітку поточного року вже були відібрані два банки, які фінансують малі і середні приватні підприємства країни. Мінфін підписав кредитні угоди із Кредитпромбанком на суму $43 млн і банком "Надра" (обидва - Київ) - на $46 млн.
За даними Мінфіну, конкурсні заявки приймаються з 12 до 29 грудня 2007 року.
Як повідомлялося, угоду про позику на суму $150 млн між Україною і СБ у рамках проекту "Розширення доступу до ринків фінансових послуг" підписано 23 червня 2006 року, Верховна Рада ратифікувала цю угоду в грудні 2006 року. Позика надана на 20 років, включаючи п'ятирічний пільговий період.
Проект, серед іншого, передбачає фінансування приватних підприємств із кількістю співробітників не більше 1 тис. чол. і валовим річним прибутком до EUR1млн. Підприємство повинне знаходитися в сільській місцевості з населенням не більше 400 тис. жителів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас