Тимошенко сподівається, що за її кандидатуру проголосують 227 депутатів... — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко сподівається, що за її кандидатуру проголосують 227 депутатів...

Казна та Політика
2483
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко сподівається, що за її кандидатуру на посаду прем'єр-міністра України проголосують 227 депутатів.
Про це вона заявила вчора, передає "5 канал". Вона також відзначила, що "більше голосів, ніж 227, не буде".
Лідер БЮТ повідомила також, що обрання заступників голови ВР і керівників парламентських комітетів планується після голосування за кандидатуру прем'єра і склад Кабінету міністрів.
При цьому вона відзначила, що на 90 відсотків склад уряду відомий, однак, з деяких кандидатів ще йдуть дискусії.
Крім того, лідер БЮТ Тимошенко провела зустріч зі членами фракції НУ-НС. Про це РБК-Україна повідомив народний депутат від НУ-НС Лілля Григорович.
За її словами, Тимошенко погодилася з баченням Президента України в розвитку військової реформи, і підтримала його курс на реформування армії. Григорович також повідомила, що фракція НУ-НС знайшла розуміння з Тимошенко в питанні підтримки проекту Податкового кодексу Миколи Катеринчука.
Григорович повідомила також, що Тимошенко заявила про намір підтримати Ющенко на наступних президентських виборах в 2009 р. у випадку успішної роботи коаліції в складі НУ-НС і БЮТ.
Після завершення засідання, народний депутат від НУ-НС Ксенія Ляпіна заявила, що завтра після голосування за кандидатуру Тимошенко на посаду прем'єр-міністра фракція НУ-НС готова проголосувати за новий склад уряду.
За її словами, на кожну посаду в уряді, відведений блоку НУ-НС, вже є трохи кандидатів. Депутат відзначила, що ці кандидати будуть запрошені на завтрашнє засідання фракції для проведення консультацій.
При цьому, лідер Компартії України Петро Симоненко заявив про те, що сьогодні перед пленарним засіданням Верховної Ради відбудеться зустріч Симоненко з Тимошенко, після чого фракції КПУ остаточно визначиться зі своєю позицією. "Сьогодні ми не могли вирішити всі питання через відсутність на переговорах представників фракції БЮТ, у якої було своє засідання", - пояснив Симоненко.
Нагадаємо, учора Президент зустрівся з лідерами демкоаліції ВР VI скликання - Тимошенко, Кириленко і Луценко, які проінформували Главу держави про підготовку очолюваних ними демократичних сил до засідання парламенту, що відбудеться сьогодні, 11 грудня.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас