ДАІ: Причетність міліції до пограбування 10 мільйонів не підтверджується — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДАІ: Причетність міліції до пограбування 10 мільйонів не підтверджується

Кримінал
127
Поки інформація про причетність співробітників ДАІ до пограбування автомобіля з майже 10 млн. доларів не підтверджується.
Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив на прес-конференції начальник Департаменту Державтоінспекції МВС України Олексій Клинський.
За його словами, у рамках збудженої кримінальної справи разом з оперативними службами перевіряються всі патрульні автомобілі ДАІ, які “підходять під той опис, що дали потерпілі”. Він відзначив, що в користуванні ДАІ є такі “Фольксвагени”, “вони всі перевірені, і поки ця інформація не підтверджується”.
Калинський вважає, що “коли готується такий злочин, то не проблема купити автомобіль “Фольксваген” або навіть викрасти його і наклеїти смуги, поставити блимавки”.
За його словами, це все зараз можна купити.
Співробітники міліції встановлюють особистості тих людин, які в Київській області вчинили розбійний напад на автомобіль, який належить людині, якого пов'язують із луганським футбольним клубом "Зоря".
В автомобілі перевозилося майже 10 млн. доларів. Як повідомили в Центрі суспільних зв'язків УМВД України в Київській області, розбійне напад на автомобіль "Фольксваген Транспортер" було зроблено 29 листопада близько 23.00 на 46-му кілометрі автодороги Київ-Харків поблизу села Іванків.
Як відзначили в ЦСЗ, троє невідомих осіб, одягнених у форму співробітників ДАІ і маючи автомобіль із символікою ДАІ, зупинили мікроавтобус, увірвалися в нього і, погрожуючи предметом, схожим на автомат, зв'язавши двох водіїв і пасажирку, відбули на ньому в ліс. Після чого зі схованки, під одним з пасажирських сидінь, вилучили зазначену суму грошей і зникли.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас