Шукай подарунок на Різдво в Ощадбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шукай подарунок на Різдво в Ощадбанку

Валюта
256
До Ощадбанку надійшла партія срібних та золотих інвестиційних монет відомих Монетних дворів світу, приурочених новорічним та різдвяним святам.
Представлена цього разу срібна монета “Щур” з частковою позолотою 999,0 проби присвячена символу 2008 року за Східним календарем - Щуру - символу багатства та статку. Ця срібна монета може стати для ваших друзів вагомим та яскравим новорічним подарунком, як в прямому, так і в переносному значенні, адже її маса становить 5 тр. унцій (155,52 г). Монету викарбувано Монгольським Монетним двором.
Також для різдвяного подарунка якнайкраще підійдуть золоті монети 999,9 проби масою 1/25 тр. унції „Різдвяний ангел” (Острови Кука) та “Веселе Різдво” (Демократична республіка Конго).
Ну й особливою є монета “Різдво” казкової Республіки Андорра. Вона представляє собою срібну монету з частковою позолотою досить незвичайної та неординарної форми. Монета (999 проби) містить у собі вставки Swarovski, що додає їй більш виразного та неповторного вигляду. Тираж цієї монети становить лише 5000 шт.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас