Приватбанк готовий робити виплати коштів вкладникам банку "Україна" через мережу своїх відділень і філій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк готовий робити виплати коштів вкладникам банку "Україна" через мережу своїх відділень і філій

Кредит&Депозит
98
На сьогоднішній день Приватбанк готовий робити виплати коштів кредитор-фізичним і юридичним особам банку «Україна» через мережу своїх відділень і філій по всій території країни.
За словами представників Приватбанку, виплати коштів вкладникам «України» будуть здійснюватися як через поточні, депозитні рахунки в Приватбанкові, так і за допомогою пластикових карт. При цьому, відкриття рахунків і пластикових карт для вкладників банку «Україна» Приватбанк буде здійснювати безкоштовно.
Приватбанк має великий досвід здійснення виплат компенсаційних коштів громадянам України. Починаючи із серпня 2001 року Приватбанк, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів від 07.09.2000 р. був включений у число банків-агентів, уповноважених здійснювати виплати компенсацій жертвам нацизму за рахунок коштів Федеративної Республіки Німеччини, здійснив компенсаційні виплати більш ніж 52 тисячам громадян. Також з жовтня 2001 року, у рамках співробітництва з Українським національним фондом «Взаєморозуміння і примирення», Приватбанк безоплатно здійснює виплати колишнім в'язням концтаборів із коштів громадської організації Німеччини «Максиміліан-Колбе-Верк».
Починаючи з 1998 року, коли за результатами тендера серед українських банків, проведеному Єврейським Фондом України, Приватбанк одержав право здійснювати виплати грошової допомоги Швейцарського Фонду допомоги жертвам Холокоста, банк бере участь у різних урядових і неурядових програмах компенсаційних виплат на території України. У реалізації цих програм задіяні практично всі регіональні підрозділи банку у всіх регіонах України. Виплати здійснюються вчасно і якісно, про що свідчать подяки від регіональних представництв Українського національного фонду «Взаєморозуміння і примирення», Єврейського Фонду України, а також самих одержувачів компенсаційних коштів.
Регіональна мережа Приватбанку нараховує більш 1 290 філій і відділень по всій території України.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас